presentaties Frans Heslinga

Drie presentaties op rij in de komende weken

Door: Frans Heslinga

Lezing 1: Tartaria!

Een bizarre presentatie over het grootste wereldrijk ooit, wat opzettelijk werd vernietigd door water en de moddervloed. De Tartaarse beschaving maakte gebruik van elektromagnetische energie dat omgezet werd in elektriciteit. Kathedralen, moskeeën en andere gebouwen en poorten werden daarvoor ingezet. Op donderdagavond 14 januari, 19.15 uur.

Lezing 2: De Aardse Waarheid

Deze pittige presentatie, voorzien van ‘live’ beelden is begonnen in november 2017 en is reeds in ca. 40 plaatsen in Nederland gehouden. Het betoog over het grote wereldbedrog; dat de aarde geen bol kan zijn die met miljoenen kilometers per uur door een vacuüm heelal raast. Met duidelijke uitleg en prachtige voorbeelden ter illustratie. Donderdagavond 28 januari, 19.15 uur.

Lezing 3: REBEARTH

Wat IS de aarde werkelijk en hoe is die ontstaan? REBEARTH belicht het aardse gigantisme met reuzen en reusachtige constructies, planten en dieren. De evolutie-hoax in een notendop en dit alles getoond in indrukwekkende beelden met glasheldere uitleg. Een bizarre weergave die verborgen wordt gehouden voor ons door de geschiedschrijvers. Dinsdagavond 9 februari, 19.15 uur.

 

Over de spreker:

Frans is al vele jaren organisator van evenementen als Truth Convention, De Earth & Beyond Conferentie, EFEC European Flat Earth Conference, Consciousness Convention en het Nederlands Vaccinatie Congres en de Awake & Aware themadagen.

Zijn zoektocht als vrijspreker naar waarheid startte ca. 9 jaar geleden. Frans geeft presentaties over de aarde door geheel Nederland op diverse locaties. Er is een brede kennis van onderwerpen hetgeen maakt dat ook de samenhang van zaken duidelijk aangegeven kan worden.

Frans inspireert de mensen, met een levendig & indrukwekkend betoog en met een duidelijk doel: kennis en informatie overbrengen om u dichter bij de waarheid te brengen!

Twee of drie keer per maand is er ook een ‘live’ presentatie op facebook over diverse aardse, hemelse en wereldse onderwerpen.

Voor diverse interviews, filmpjes & video’s (en de agenda) kijk op:

Website:  www.fransheslinga.nl

 

Opgave om een lezing bij te wonen gaat via: earthconference@gmail.com en is ivm corona vooraf vereist.

Deelname is 20 euro per persoon per lezing.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook